×

Protecció solar

Temps de lectura 1 min.

Evitar les polvoritzacions d’aigua durant les exposicions. Evitar els perfums i les colònies alcohòliques que contenen essències vegetals, perquè són fotosensibilitzants.Triar el fotoprotector més indicat d’acord amb el nostre fototipus i utilizar-lo encara que estigui núvol.


No exposar-se al sol entre les 11 i les 15 hores. Protegir-se el cap amb un barret o gorra amb visera; els ulls amb ulleres adequades, i els llavis amb protector labial.
Estar en moviment. No és gens aconsellable estirar-se al sol i mantenir-se immòbil durant hores. Beure aigua o líquids per evitar la deshidratació. Determinats medicaments poden provocar reaccions a l’exposició solar.

La pell dels nens presenta diferències respecte de la pell dels adults i cal donar-li la protecció adequada. No s’ha d’exposar els nens al sol abans dels 3 anys. S’han d’evitar les hores centrals del dia. Cal utilitzar una protecció solar especial per a nens.


Cal renovar periòdicament el producte, fins i tot si s’està molta estona a l’aigua. És bo protegir-los el cap amb gorres i el cos amb samarretes si tenen la pell molt blanca i sensible.Cal fer-los beure molta aigua.

La llum UV emesa per les làmpades UVA causa cremades i envelliment prematur i potencia el risc de desenvolupar càncer cutani. Els efectes de la radiació solar són acumulatius i irreversibles.

Escriu un comentari

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s'apliquen la Política de Privadesa de Google i els Termes de servei.
*Camps obligatoris

Llistat de categories

Categories
Preu