×

Idees de Regal del Dia del Pare: Regant Oral.

Temps de lectura 1 min.

L'ús de regants orals no es limita només a netejar bé les peces dentals i prevenir el mal alè, entre els beneficis que trobem: 
- Elimina la placa bacteriana, evitant l'aparició de cavitats.
- Redueix el sagnat i millora la salut de les genives.
- Controla la inflamació de les genives i la gingivitis.
- Permet la neteja i cura de corones, implants dentals i claus, ponts fixos o extraïbles, cobertes....
- Augment de la sensibilitat a la neteja i frescor de la cavitat oral.
 

Com hem vist un regador de boca realitza una neteja molt més completa de la boca, ja que el seu sistema amb doll d'aigua incorporat permet arribar a racons que un raspallat convencional mai va poder arribar.
 

Com utilitzar el regador?
El primer és raspallar-nos les dents. Triarem l'embocadura que millor s'adapti a la fisonomia de les nostres dents. Encendrem el regador i dirigirem el raig d'aigua a pressió sobre la geniva i la dent.
 

És aconsellable utilitzar-lo 2 minuts al dia, preferiblement abans d'anar a dormir. Pot semblar molt llarg tot el procés, però no porta més de 10 minuts i la sensació que ens deixa és una gran neteja i la nostra salut bucodental millora ment.

Hi ha molts tipus de regants que van des dels 60 euros fins als 160 euros, depenent de la potència, la portabilitat, els accessoris, etc. Dins d'aquesta àmplia gamma destaquem el Waterpik Ultra WP-100 per la seva relació qualitat-preu. Li permet triar entre 10 posicions de pressió diferents i té un tanc la quantitat és de 600 ml. Una bona opció sense ser extremadament car. 
 

Per tots els motius que t'hem donat creiem que és una opció molt recomanable de regal saludable i que, a més, li agradarà. En cas de dubte t'esperem a la Farmàcia Verge.

Escriu un comentari

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s'apliquen la Política de Privadesa de Google i els Termes de servei.
*Camps obligatoris

Llistat de categories

Categories
Preu