×

FOTOPROTECCIÓ EN SITUACIONS ESPECIALS: ACNE, ROSÀCIA I VITILIGO.

Temps de lectura 1 min.

ACNE. 
A pesar que el sol presenta propietats antiinflamatòries beneficioses per a l'acne, la hipoqueratosis que es produeix per acumulo de cèl·lules mortes provoca un tap corneu que dóna lloc a un brot d'acne posterior. D'aquí ve que sigui necessari utilitzar un protector solar específic per a pells acneica amb propietats seborreguladoras i queratolítiques.
 

ROSÀCIA. 
En el cas de la rosàcia, l'exposició a la radiació UV i ANAR-A desencadena una estimulació dels queratinòcits que produeixen factors de creixement vascular endotelials (VEGF), generant una vasodilatació agreujada, a més, per la fragilitat dels capil·lars sanguinis produïda pels radicals lliures. Per tant, sempre recomanarem protectors solars específics per a aquesta patologia que contenen ingredients que són específics enfront de la vasodilatació. A més podem optar per fotoprotectores que aportin un toc de color per a dissimular les rojors i igualar el to.
 

VITILIGO
Les persones que pateixen vitiligo presenten àrees pigmentades al costat d'unes altres hipopigmentació, on manquen de melanòcits o són presents en menor número. Quan s'exposen al sol, en concret a les radiacions UV, les zones amb hipopigmentació poden cremar-se pel fet que no contenen pigments i, per això, no presenten fotoprotecció natural. Per aquest motiu, és necessari que s'apliquin un fotoprotector solar adequat i que prestin major atenció en aquestes zones hipopigmentació.
 

Amb això acabem l'entrada d'avui, no sense abans dir que en la Farmàcia Verge us esperem amb les portes obertes per a recomanar-vos sempre el millor per a cada cas en particular, perquè ens ajustem a les vostres necessitats.

Escriu un comentari

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s'apliquen la Política de Privadesa de Google i els Termes de servei.
*Camps obligatoris

Llistat de categories

Categories
Preu