×

COSMÈTICA NATURAL.

Temps de lectura 1 min.

 La cosmètica natural té un argument de base diferencial que és la utilització d'ingredients d'origen natural, obtinguts de plantes, animals, microorganismes o minerals, que han passat per un processament amb mínims additius químics, sense emprar productes químics ni derivats del petroli. Sí que poden ser obtinguts per processos físics, reaccions de fermentació de la naturalesa o altres processos que inclouen els tradicionals sense modificació química intencionada.
 

Un ingredient sintètic, en canvi, és una substància o material produït per processos químics i que no existeix en la naturalesa. Ingredients sintètics són, per exemple, l'oli mineral (Paraffinum Liquidum), propilenglicol, dimeticona i diòxid de titani.
 

Alguns exemples d'ingredients naturals són: àloe vera, extracte de calèndula, cera d'abella, cera carnauba, oli d'oliva, oli de jojoba, llard de Karité, oli d'argán o l'àcid hialurònic que és d'origen natural malgrat que el seu processament posterior és per biofermentació
 

Altres exemples d'ingredients naturals derivats són: glicerina, escualanodihidroxiacetona, oli d'oliva hidrogenat, cocamidopropilbetaina, entre altres.

També estan els ingredients naturals minerals com: or, mica, sal marina o pols turmalina.
 

És important recalcar que "natural" no és sinònim d'"assegurança" i que, la cosmètica natural no és més eficaç que la no natural, sinó que l'eficàcia d'un cosmètic depèn de la composició del cosmètic en cada cas i de la biodisponibilitat dels ingredients, la freqüència d'aplicació, etc. És per aquest motiu, que en la Farmàcia Verge, ens posem a la vostra disposició per a ajudar-vos a resoldre dubtes, triar el millor cosmètic que s'ajusti als vostres interessos i necessitats.

Escriu un comentari

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s'apliquen la Política de Privadesa de Google i els Termes de servei.
*Camps obligatoris

Llistat de categories

Categories
Preu