×

Avui és el dia internacional de l'abraçada !!

Tiempo de lectura 1 min.

Bons i afectuosos dies, avui ha de ser un gran dia, ja que és el dia internacional de l'abraçada. I aquest any més que mai hem de celebrar-ho, sabem que no es pot fer de la manera en què voldríem però, no per això, anem a menysprear-lo, ja que si alguna cosa hem après com a professionals és que una abraçada és el millor remei per a molts mals, és la nostra manera de demostrar-nos afecte, suport i companyia. Aquest ha estat un any diferent en el qual hem après a fer-nos abraçades telemàticament, a tornar a mirar a la cara i veure que, amb només una mirada podem dir moltes coses, que trobarem la manera de ser feliços i de valorar el que de veritat importa i ens ha de preocupar, que és la salut nostra, i de tots els que volem. 

És per això, que com sanitaris, veïns i amics ens preocupem per la vostra salut i estarem a peu de canó, perquè la Creu Verda mai s'apaga i en la Farmàcia Vicenç Verge Calduch estem amb vosaltres per escoltar-vos, assessorar-vos i donar el millor de nosaltres mateixos, ja que l'Atenció farmacèutica personalitzada és la nostra major virtut, i seguim treballant dia a dia per millorar-la.

Per tot això, us esperem amb les portes obertes, el gel preparat, la mascareta posada i sempre sota amb un ampli somriure de felicitat de tornar a veure-us.
 

Que tingueu un feliç Dia de l'ABRAÇADA!!!! De part de tot l'equip de la vostra Farmàcia Verge.

Escribe un comentario

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la Política de Privacidad de Google y los Términos de Servicio.
*Campos obligatorios

Listado de categorias

Categorías
Precio