×

Vidres entelats? La solució està en camí, descobreix com, molt aviat en Farmàcia Verge

Temps de lectura 1 min.

Quantes rialles ens hem fet fora en veure'l? Jo crec que tots en algun moment, sobretot al principi de l'ús de les màscares, ja que escassejaven. Però si ens parem a reflexionar en les persones que porten ulleres, i que a més treballen de cara a el públic o en oficines, aquesta situació passa de ser graciosa a ser incòmoda i una mica desesperant.
 

I és que després de gairebé un any de pandèmia, hem pogut provar molts trucs per intentar evitar-ho (com ajustar millor la mascareta, posar les ulleres per sobre, etc.), però tots sense èxit.
 

Doncs bé, tenim la gran alegria de dir-vos que en Farmàcia Verge tenim la solució!!!!! D'ací a poc temps rebrem les tovalloletes antibaf, però si no t'ho creus, vine i t'ho mostrem!!! És una tovalloleta en sec que té 100 usos i que l'efecte per ús dura 24 hores. Vine, prova-i digues adéu a no poder veure!

 

Estar atents que ja queda res!!!! Posem el compte marxa enrere dels dies que falten per poder tenir-les en la farmàcia i poder solucionar un gran problema d'aquesta pandèmia.
Com sempre us esperem a la Farmàcia Verge.
 

Escriu un comentari

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s'apliquen la Política de Privadesa de Google i els Termes de servei.
*Camps obligatoris

Llistat de categories

Categories
Preu