×

RUTINA FACIAL: MASCARETES D'ÚS SETMANAL.

Temps de lectura 2 min.

La rutina cosmètica setmanal es pot dur a terme mitjançant l'ús de mascaretes de neteja per adsorció. Són de consistència pastosa pel fet que són formulacions d'alta viscositat amb un alt contingut de sòlids en suspensió. Quan s'apliquen sobre la pell formen una capa en la qual s'adhereix la secreció sebàcia que després es retira, alhora que es destapa el porus pilosebaci i s'obren els barbs. Poden aplicar-se en una capa gruixuda uniforme a tot el rostre o exclusivament en les zones més seborreiques com la zona T. 
 

Hi ha diferents tipus de màscares:             


- Mascaretes de Neteja: tenen un efecte seborregulador gràcies a la presència de substàncies adsorbents, com són les argiles o l'òxid de zinc. Entre aquestes destaquem la nova mascareta purificant de Nuxe, ja que a més de portar l'argila també porta rosa la qual cosa fa que suavitzi la pell i per tant, pugui servir per a tota mena de pells fins i tot pells sensibles. 


- Mascareta goma d'esborrar: s'aplica sobre la pell neta i seca a manera de màscara i després es retira per fricció.

- Mascaretes en Gel: també coneguda com peel off. S'aplica una capa gruixuda uniforme, evitant naixement de cabell i celles, es deixa actuar segons la indicació del fabricant i es retira tirant de la pel·lícula des del coll cap al front. No requereix aigua en o eliminació. Pot arribar a causar irritació en pells sensibles i deixar el porus molt dilatat. 


- Mascareta de Carbó Activat: és un producte que posseeix gran capacitat adsorbent. Ajuda a netejar els porus. Dins d'aquest grup destaquem la mascareta detoxificant de Nuxe, ja que a més de portar el carbó activat també inclou altres components com la rosa que proporcionen lluminositat.  


- Mascareta d'Hidratació: després dels processos d'exfoliació i neteja profunda de la pell es recomana aplicar aquest tipus de màscares durant tota la nit. Algunes màscares hidratants poden contenir altres ingredients calmant com la niacinamida, antienvelliment com l'àcid hialurònic hidrolitzat com la Mascareta Hidratant de Nuxe que proporciona una hidratació que dura 48 hores, reposa la humitat al temps que restaura la suavitat, comoditat i frescor que el cutis necessita. 
 

Encara tenim moltes opcions a triar, sempre recomanarem tenir mínim la hidratant, encara que podem provar diferents opcions i veure quina és la que més s'ajusta als nostres gustos.

                                                                                                                   Us esperem

Escriu un comentari

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s'apliquen la Política de Privadesa de Google i els Termes de servei.
*Camps obligatoris

Llistat de categories

Categories
Preu