×

Pediculosi.

Temps de lectura 3 min.

Els polls són petits insectes sense ales que viuen en o prop del cuir cabellut, especialment al coll i darrere de les orelles. Són paràsits i s'alimenten de sang humana per sobreviure. 
 

Malgrat la creença ancestral que els polls estan saltant de cap a cap, s'ha demostrat que no poden saltar ni volar, es mouen arrossegant-se. La infecció sol ocórrer en nens d'entre 3 i 11 anys i el seu entorn familiar. Es produeix en aquesta gamma perquè els nens estan acostumats a jugar molt estretament junts. El contagi és causat per:
- Contacte proper de persona a persona, cos o entre cap.
- la proximitat de les pertinences salvades. Si la roba s'emmagatzema en armaris, taquilles o penjats un al costat de l'altre a l'escola; o articles personals com coixins, mantes, pintades i joguines de peluix s'emmagatzemen l'un al costat de l'altre a casa.
- Articles compartits entre amics o familiars. Poden ser roba, auriculars, raspalls, pintes, accessoris per al cabell, tovalloles, mantes, coixins o joguines de peluix.
- contacte amb mobles contaminats. Es troba en un llit o seu en uns mobles coberts amb moltes mantes utilitzades per una persona amb polls. Els polls poden viure un dia o dos sense estar en contacte amb el cos.
 

També val la pena assenyalar una cosa molt important per al tractament, és que la femella produeix una substància enganxosa que s'adhereix fermament cada liendre a la base de la tija del cabell. Les llémenes s'incuben entre 7-9 dies, per això sempre recomanem repetir el tractament a la setmana, de manera que les llémenes més difícils de tractar han olorat
 

COM SÉ SI TINC POLLS?
Els símptomes dels polls inclouen:
- Sensació de coloració del moviment del cabell.
- Picor intensa, que és causada per una reacció a la mossegada.
- Nafres de rascades que de vegades s'infecten.
- Problemes per dormir, ja que els polls són més actius a la nit.


TRACTAMENT.
Com en qualsevol patologia el millor tractament és la prevenció. És molt difícil demanar a un nen que s'allunyi d'altres nens jugant, per això podem donar-li suport juntament amb productes preventius que normalment porten oli d'arbre de te amb el qual això comporta (una olor molt forta que normalment rebutgen els més petits). Dins d'aquest grup destaquem que la Goibi protegeix l'aerosol, amb el qual resolem el problema de l'olor (el canvia per maduixa). 
 

Un altre producte que estimem és el Neositrín Protect formulat amb Activdiol un compost que deshidrata i elimina els polls que poden estar en contacte amb el cuir cabellut, evitant així que la infestació proliferen, a més la presentació està en condicionament d'esprai que permet un fàcil desenredat i deixa un aroma de mango i taronja que li agrada molt. 
 

Dins dels tractaments s'ha d'indicar que hi ha productes al mercat amb insecticides o sense:
Kit Goibi: és molt pràctic perquè ve xampú i loció en el mateix paquet. Es prenen fins a l'1% (insecticida). Hem de deixar-lo actuar durant 15 minuts per fer-lo més eficaç.
Neositrín: és una loció sense insecticida però molt eficaç. Conté DimeticonaPenetrol que és un compost que afavoreix la penetració de dimeticona en llémenes per matar-los. És un producte l'acció del qual és molt ràpida, ja que només hem de deixar que actuï durant 1 minut i com que no (...) insecticides és molt segur i té molta tolerabilitat en nens, nadons a partir d'1 any, persones amb dermatitis atòpica, asmàtica i embarassada.
 

Un cop rentat el cabell és molt important deixar que s'eixugui l'aire, ja que l'aire calent de l'assecador cancel·la l'efecte insecticida. 
 

Si bé és cert, us recomanem que tot i realitzar el tractament tant la loció com la preventiva és molt important utilitzar una bona lendrera com la de Goibi que té espigues d'acer inoxidable molt juntes i arrodonides amb les quals ni danya ni talla el cabell.
 

Després de tot això, demostrem la importància d'una bona opció per poder lluitar contra aquests temuts amics, així que la Farmàcia Verge, estem a la teva disposició per ajudar-te amb la millor opció possible.
                                                                                                                  T'esperem.

Escriu un comentari

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s'apliquen la Política de Privadesa de Google i els Termes de servei.
*Camps obligatoris

Llistat de categories

Categories
Preu