×

Cures i rutines de la cara: TÒNICS

Temps de lectura 1 min.

1.- La primera notícia és que com cada dijous hi ha un 10% de descompte en la dermo.
2.- La segona, com dèiem en una entrada anterior, estem renovant tota la farmàcia per portar-te les millors marques i donar-te un gran servei, per això hem de donar la benvinguda a NUXE, és una marca de còmics que estem segurs que t'encantarà com has fet amb nosaltres pels resultats obtinguts.
3.- I el tercer i més emocionant per a tu, és que hem pensat en fer de l'entrada de Nuxe d'una manera gran, com? Molt fàcil. Comencem amb un Sorteo. Sí sí, has llegit bé, ens mourem cada mes, productes Nuxe comprant un facial, quan comencem? Bé, avui fins al 8 de març serà el sorteig.

Dit això, continuarem amb el contingut d'aquest post que és el segon pas del ritual de bellesa. Dijous passat vam parlar de la importància de la doble neteja, perquè bé el segon pas és la tònica facial. 

Els tònics són solucions aquoses que es poden aplicar després de la higiene de la pell. Es formula amb ingredients a diferents concentracions en funció del tipus de pell, amb propietats astringents, calmants o hidratants, No necessiten més esbandida.

Tenen funcions calmants i descongestionants, com és el cas d'aigua termal i sales minerals indicades per a pells sensibles; astringents i seboguladors per a la pell greix.

Si se selecciona un netejador adequat, l'ús posterior de la tònica no serà essencial. S'assumeix erròniament que la tònica serveix per recuperar el pH de la pell que suposadament augmenta després de l'ús d'un netejador. 

Si bé és cert que no seria necessari, li recomanarem complementar i potenciar l'efecte que desitgem. Per exemple, aplicar una tònica hidratant i suau sobre la pell deshidratada o sensible i una tònica astringent sobre la pell greix.

És per això que a Farmàcia Verge ens posem a la teva disposició per ajudar-te a triar la millor opció per als teus facials i, per això la setmana que ve farem un vídeo resum d'aquestes dues entrades.
                                                                                                                                          T'esperem.

Escriu un comentari

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s'apliquen la Política de Privadesa de Google i els Termes de servei.
*Camps obligatoris

Llistat de categories

Categories
Preu