dermofarmàcia-a-Navarcles

Sistema personalitzat de dosificació a Navarcles

Sistema personalitzat de dosificació a Navarcles

A la nostra farmàcia a Navarcles organitzem els teus medicaments amb un sistema personalitzat de dosificació

A Farmàcia Verge treballem per fer més fàcil el teu dia a dia, ajudant-te a seguir correctament el tractament farmacoterapèutic prescrit pel teu metge. Gràcies al sistema personalitzat de dosificació facilitem l'administració dels medicaments, evitem errors i oblits a les preses. Nosaltres ens encarreguem de preparar la medicació de forma individualitzada, amb les dosis indicades per a cada moment de la jornada (esmorzar, dinar, sopar) o dia de la setmana.

El nostre sistema personalitzat de dosificació a Navarcles està especialment indicat per a pacients crònics, d'edat avançada, amb problemes cognitius, politratats o que no tinguin un cuidador de referència. Amb aquest servei facilitem que es compleixi el tractament i la seva eficàcia. A més a més, evitem la manipulació per part del pacient, evitant confusions i intoxicacions involuntàries.

No ho dubtis, acosta't a la nostra farmàcia a Navarcles i pregunta pel sistema personalitzat de dosificació de medicaments. Per un preu d'allò més assequible, nosaltres realitzem el seguiment setmanal o mensual dels teus tractaments per via oral. Els medicaments s'envasen en un dispositiu que es tanca hermèticament, de manera que no poden manipular-se fins al moment de ser administrats.

 

Treballem amb primeres marques per oferir-te la millor qualitat

FARMÀCIA VERGE

  Avinguda Piscines i Esports, 37,
Navarcles, 08270, (Barcelona)

  93 827 04 33