dermofarmàcia-a-Navarcles

Lactoflora primera etapa


La vitamina D3 coajuda al sistema immunitari i és una vitamina essencial per el desenvolupament normal del sistema ossi del bebè.

Ref.: 176044

EAN 8470001760449


19,95
Sense comentaris

Quan arriba l'hivern o els primers dies de guarderia, és normal que el bebè pugui veure's més afectat pels bacteris ambientals i sofreixi alguna infecció lleu i passatgera. Per això, pots complementar la seva alimentació en aquesta època amb un tractament inmunoprotector addicional a la seva dieta.

Lactoflora Primera Etapa és un complement pensat per a l'etapa de la lactància del bebè, un període essencial en el creixement del petit i en el qual el seu sistema immunitari és més delicat.

Lactoflora Primera Etapa inclou Lactobacillus fermentum CECT5716 i vitamina D3, dos actius ideals per enriquir la ja de per si mateix nutritiva llet materna. Els beneficis de cadascun d'aquests actius són:

Els probiótics Lactobacillus fermentum CECT 5716 tenen una funció inmunomoduladora i antiinfecciosa, que ajudaran aparevenir infeccions comunes com les digestives o respiratòries.
La vitamina D3 coajuda al sistema immunitari i és una vitamina essencial per el desenvolupament normal del sistema ossi del bebè.
Cuida al teu bebè!

Treballem amb primeres marques per oferir-te la millor qualitat

FARMÀCIA VERGE

  Avinguda Piscines i Esports, 37,
Navarcles, 08270, (Barcelona)

  93 827 04 33