dermofarmàcia-a-Navarcles

Homeopatia

Què és La Homeopatia?

 

El nostre Facebook

El nostre instagrm

  •    És un mètode terapèutic. Es basa en el principi de la similitud: similitud entre el poder toxicològic d’una substància i el seu poder terapèutic (curatiu).
  •     Hi ha substàncies que utilitzades en grans dosis provoquen efectes negatius, mentre que si s’utilitzen en dosis infinitessimals (mínimes) curen síntomes anàlegs als que han provocat. Per la homeopatia no hi ha malalties sinó malalts, pel que el tractament dependrà sempre de la manera en que el pacient reacciona.
  •       La Homeopatia és una forma de curar natural, sense efectes secundis.

 

 

La fabricació i l’acció:                                                                                                 

  •       Els medicaments homeopàtics es fabriquen a partir de substàncies d’origen vegetal, mineral o animal. La substància base pateix un cert número de dilucions-dinamitzacions (és a dir, es va disminuint la quantitat de substància). Aquest número de dilucions correspon al “CH” (o K, .....) indicat en l’etiqueta del medicament. Les dilucions són després impregnades sobre grànuls o glòbuls, formes més característiques del medicament homeopàtic. Poden ser preparats també com gotes, comprimits, pomades, etc.
  •       Es poden utilitzar en lactants o en dones embarassades.

 

Utilització i Consells:

 

  •      Els medicaments homeopàtics es troben a la seva farmàcia. El farmacèutic serà el seu millor conseller.
  •      Els medicaments es presenten habitualment en forma de grànuls o glòbuls. Sense empassar-los i mastegar-los, es deixen dissoldre sota la llengua 5 grànuls o, d’una sola vegada, el contingut d’un tub-dosi.
  •      S’aconsella prendre’ls 15 minuts abans o després dels àpats. És millor no tenir cap sabor fort a la boca en el moment de prendre’l (menta, cafè, tabac, etc.)
  •      Es recomana utilitzar una pasta dentífrica sense menta. Per aquesta raó s’ha creat una línia dentífrica disponible a la seva farmàcia.

 

“NO ACONSELLI NI ACCEPTI CONSELLS SOBRE MEDICAMENTS DE PERSONES QUE NO SIGUIN PROFESSIONALS SANITARIS”

“EL FARMACÈUTIC ÉS L’EXPERT EN MEDICAMENTS”.NO DUBTI EN PREGUNTAR-LI DAVANT DE QUALSEVOL DUBTE SOBRE LA SEVA MEDICACIÓ”

Treballem amb primeres marques per oferir-te la millor qualitat

FARMÀCIA VERGE

  Avinguda Piscines i Esports, 37,
Navarcles, 08270, (Barcelona)

  93 827 04 33