dermofarmàcia-a-Navarcles

Farmàcia a Navarcles

farmàcia a Navarcles

Si busques consell farmacèutic especialitzat, vine a la nostra farmàcia a Navarcles

Bemvingut a la web de la Farmàcia Verge, la teva farmàcia a Navarcles des de fa més de 25 anys. Un espai de salut i benestar on t'ajudem a cuidar-te per dins i per fora, tenim cura de tu, t´escoltem i atenem tots els teus dubtes. Per a nosaltres no ets un número més, t'oferim l'assessorament personalitzat que necessites a cada moment, amb consell farmacèutic especialitzat.

Vols desfer-te d'aquests quilos de més?, necessites ajuda per millorar la teva alimentació?, t'agradaria deixar de fumar però no saps com?, notes que el teu cabell ha perdut força?, tens problemes d'acne? Vine a Farmàcia Verge i deixa´t assessorar-te. A la nostra farmàcia a Navarcles t'assessorem sobre salut i hàbits de vida, per ajudar-te a sentir-te millor que mai. Confia en nosaltres.

Som uns apassionats del nostre treball, un equip de professionals amb vocació i ganes de ser útils. Ens encanta poder ajudar als nostres clients i contribuir a fer una miqueta més fàcil la seva vida. És per això que no deixem d'innovar ni de formar-nos, perquè volem estar a l'última en serveis farmacèutics i atenció a l'usuari. Amb nosaltres la teva salut estarà a les millors mans.

 

El nostre Facebook

El nostre instagrm

FarmacèuticOline

Treballem amb primeres marques per oferir-te la millor qualitat

FARMÀCIA VERGE

  Avinguda Piscines i Esports, 37,
Navarcles, 08270, (Barcelona)

  93 827 04 33