dermofarmàcia-a-Navarcles

Anàlisi a Navarcles

Controla l'estat de la teva salut amb el nostre servei d'anàlisi a Navarcles

A Farmàcia Verge vetllem per la teva salut mitjançant d'un pràctic servei d´ anàlisis a Navarcles. A la nostra farmàcia tenim els mitjans necessaris per a realitzar proves diagnòstiques de seguiment dels indicadors de risc de les malalties cròniques més comunes o per detectar problemes de salut com la diabetis o les malalties cardiovasculars.

Amb una simple punxada al dit, amb els nostres anàlisis a Navarcles controlem l'estat de paràmetres com la glucosa, el colesterol, els triglicèrids o la coagulació. La lectura dels resultats es realitza al moment. D'aquesta manera, en uns minuts, podem comprovar si el tractament que segueix un pacient amb un problema crònic és l'adequat per a la seva patologia o si cal modificar-lo (amb la consulta prèvia amb el metge).

A més a més, d'aquestes proves de control, a Farmàcia Verge també realitzem extraccions de sang i recollim mostres orgàniques per a anàlisis clíniques, que enviem a un laboratori de confiança pel seu estudi. Un servei d'utilitat per a analítiques encarregades per metges privats o mútues de salut. Consulteu-nos sense compromís.

 

Treballem amb primeres marques per oferir-te la millor qualitat

FARMÀCIA VERGE

  Avinguda Piscines i Esports, 37,
Navarcles, 08270, (Barcelona)

  93 827 04 33